Inruilen, Betalen, aflevering en acceptatie, Garantie

Graag verkoop ik uw huidige audio componenten onder consigne indien u bij HEA een nieuw product aanschaft. We spreken dan een minimum verkoopbedrag af en HEA neemt kosteloos de verkoop voor zijn rekening. We kunnen daar een maximum periode voor afspreken.

Producten zijn niet op voorraad; Artephonos en Peitho worden altijd op bestelling gemaakt (levertijd minimaal 6 weken). U betaalt dan 20% van de adviesprijs bij bestelling, en de rest bij aflevering. Verzending is niet mogelijk.
Bij HEA betaalt u ofwel contant uiterlijk bij aflevering, ofwel tijdig vooraf per bankoverschrijving.
Uw nieuwe Artephonos of Peitho kan ik tegen KM kostprijs bij u thuis afleveren (tot ca. 100 km van Venlo) en desgewenst installeren.
Bestelde producten worden nooit teruggenomen.

Op alle electronica geeft HEA u 5 jaar geen gezeur garantie, voor de buizen is er enkel en alleen 1 jaar garantie op het defect raken, dus niet op slijtage. Luidsprekers hebben 10 jaar garantie. Bij veranderingen aan de producten door uzelf of derden vervalt de garantie, evenals bij misbruik en bij gebruik buiten de geldende specificaties.

VOOR CAYIN PRODUCTEN ZONDER SERIENUMMER CQ. NIET GEDISTRIBUEERD VIA CAYIN DUITSLAND, GELDEN STERK VERHOOGDE REPARARTIE EN MODIFICATIE TARIEVEN.