Verkoop en luisterstudio

Ir. Hay Kockelmans (Hay-End Audio)HEA voor uw Concertpodium thuis!

Als echte specialist wil Hay-End Audio graag haar klanten zelf vakkundig en in alle rust kunnen bedienen. Hay doet alles zelf: inkoop, verkoop, demo, publiciteit, reparatie, upgrading, aanpassingen en ontwerpen. HEA wil ook prijsconcurrerend zijn en kan dat eenvoudig, omdat ik met lage kosten werk. U betaalt bij HEA nooit meer dan waar dan ook ter wereld, gegarandeerd! De in de site vernoemde HEA prijzen gelden alleen bij contante betaling en geen inruil.
Lees hier meer over Hay zelf.

Doe uw voordeel met de HEA audio-koopgids, voor álle merken audioapparatuur!

Assortiment
HEA heeft een zeer groot assortiment buizenversterkers en ook buizen CD spelers, naast luidsprekers en kabels. Lees hier meer.

Demonstraties
HEA maakt op afspraak ruim de tijd voor u (en uw partner of vrienden) en u mag niet alleen uw eigen muziek meenemen (LP en/of CD) maar desgewenst ter vergelijk ook uw eigen apparatuur. De twee luisterstudio's hebben huiskamerafmetingen en lijken ook qua aankleding sterk op een doorsnee huiskamer. Prima voor een realistische indruk.
Demo's zijn mogelijk op maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Reparaties, modificaties, upgrading.
HEA doet dit graag voor u, voor alle merken.
NIEUW: graag ontwerp ik speciaal voor u uw eigen custom audio set!
Lees hier meer.

Inruilen, Betalen, aflevering en acceptatie, Garantie
Lees er hier alles over

Venlo ligt aan de kruising van de A67 en A73 en heeft de muziekliefhebber èn zijn gezin nog meer te bieden. Lees hier meer.