Voorversterkers

Lees hier de review van de custom Artephonos koptelefoon/voorversterker door Marcel, klant van HEA.

HEA Artephonos voortrap Marcel Deze versterker is een custom design gebaseerd op de HEA buizentechnologie met long tailed pairs en current biasing.
De SE eindtrap is opgebouwd rond de 6AS7 (6080/6H13) dubbel triode en een custom Lundahl output trafo. Naast de dubbele 6.3 mm outputs met omschakelbare impedantie voor een optimale match met de hoofdtelefoon, heeft deze versterker een lijnuitgang. Door het ontbreken van feedback is de weergave ongekend dynamisch en open en de ruimelijkheid maximaal. De aparte voeding waarborgt een diepe zwartheid in stille passages, waardoor alle details haarfijn tot hun recht komen.
Het frequentie bereik loopt van 5 Hz tot 70 kHz en het uitgangsvermogen is 1.5 watt per kanaal.
Inclusief 4 lijngangen en afstandsbediening.
Prijs vanaf € 1595,- , afhankelijk van de gewenste afwerking.

  Artephonos Control Phono MM voorversterker.
MC prepre als extra optie.
De MM RIAA phono versterkermodule is opgebouwd rond drie stuks 12AX7 en maakt natuurlijk gebruik van de mooiste door mij geselecteerde onderdelen. Deze voorversterker is identiek aan die van de Ensemble.
Als extra optie is ook een MC solidstate prepre leverbaar, vanzelfsprekend absoluut ruisarm. Deze prepre is opgebouwd rond de best opamp: de INA217. Deze MC module heeft schakelaars aan de achterzijde waarmee u de versterking (20 of 26 dB) kunt instellen, de ingangscapacieit (20 of 120 pF) en de ingangsweesrtand (100, 120, 300 of 470 ohm). Op aanvraag zijn ook andere waarden mogelijk.

Artephonos PhonoPre
Artephonos PhonoPre
NIEUW: Artephonos PhonoPre
Op wens van enkele klanten heb ik een phono MM buizenvoorversterker ontworpen, gebaseerd op de Ensemble phono MM voorversterker, uitgebreid met een buffertrap. Versterking bij 1 kHz: 200x. Deze PhonoPre kan uitgebreid worden met de INA217 MC prepre.

Uitgerust met 4 stuks 12AX7. Afmetingen (bxdxh): 235 x 260 x 100 mm.

Introductieprijs MM versie: € 795,-
Introductieprijs MM/MC (omschakelbaar): € 949,-.