Kabels

HEA Artephonos Colourless InterlinksColourless Interlink
In mijn streven naar de meest realistische en muzikale weergave voor een redelijke prijs heb ik eigen interlinks ontwikkeld. Speciaal is gelet op gebruik van audiofiele materialen (o.a. teflon isolatie) en een goed concept. Ik maak voor mijn interlinks gebruik van coaxiale kabels op basis van massief koper dat verzilverd is en dat voor beide geleiders! Door de speciale constructie is de interlink zeer ongevoelig voor stoorbronnen van buitenaf en genereert weinig storing. De interlink heeft een neutraal karakter en verandert dus geheel niets aan uw muziek onder het motto: 'out equals in'. Door de extreem lage eigen capaciteit ook zeer geschikt voor buizenapparatuur en vooral voor de aansluiting van platenspelers (MM en MC).

Deze interlinks maak ik op bestelling in iedere gewenste lengte, ook in symmetrische uitvoering met XLR connectoren inclusief geïntegreerd HEA groundloop filter!

Andere connectoren zijn tegen meerprijs leverbaar.HEA Artephonos Colourless InterlinksColourless Luidsprekerkabels
Natuurlijk heeft HEA ook gezocht naar luidsprekerkabels met een uitnemende prijs/muzikaliteit verhouding.
Door het gebruik van een soort hoog vermogen litze constructie o.b.v. massief koperen geleiders in een capaciteitsarme opbouw is een zeer neutrale verbinding gerealiseerd. Deze is ook geschikt voor hoge vermogens. Standaard afgemonteerd met zware vergulde klembare banaanstekers.
Deze kabels maak ik op bestelling in iedere gewenste lengte.
Andere connectoren of vorken e.d. zijn ook leverbaar.