Artephonos Ensemble

De Artephonos EnseHEA Artephonos Ensemblemble heeft 4 lijningangen, 1 Home Theater direct input of extra lijningang naar keuze, een tape rec output of subwoofer uitgang naar keuze. De ingangen worden via hoogwaardige signaalrelais geschakeld.
De ingangsgevoeligheid is ca. 600 mV.
Een fraaie review in HVT van december 2011 kunt u hier vinden; een review van de Signature-versie door Music Emotion (januari 2012) leest u hier.

Het uitgangsvermogen is minimaal 45 watt continue per kanaal. De uitgangen zijn universeel bruikbaar voor luidsprekers met een nominale impedantie van 3 tot 8 ohm. Dit is mogelijk door het gebruik van triodes in de eindtrap, lees hier meer.
Uw Artephonos heeft standaard twee paar degelijke en forse luidsprekerterminals om biwiring ook met forse kabels eenvoudig en betrouwbaar aan te kunnen sluiten.

Tegenkoppeling: 5 dB. Op bestelling is ook een andere factor mogelijk, tegen meerprijs als optie omschakelbaar met een twee standen schakelaar (via relais gestuurd).

HEA Artephonos EnsembleVerder is deze versterker standaard voorzien van zwaar metalen afstandbediening voor het volume en, omschakelbaar, ook voor de ingangskeuze. Achter de knop zitten een rode resp. groene LED die oplichten bij het gebruik van de afstandsbediening.
Netspanning: 230Vac, 50Hz, max. 440VA. Andere uitvoeringen op bestelling.
Afmetingen bxhxd: ca. 435x210x435 mm, excl. buizenbeschermkap (met kap 255 mm hoog). Gewicht: ca. 20 kg.

Opties: uw eigen naam in het front; een buizen beschermkap; omschakelbare feedback factor.

Lees hier de reacties van klanten.

HEA Artephonos Ensemble HEA Artephonos Ensemble HEA Artephonos Ensemble
HEA Artephonos Ensemble HEA Artephonos Ensemble HEA Artephonos Ensemble